baby, momentálna doba dodania je 2-10 pracovné dni🤍

Teplákové súpravy

Teplákové súpravy si za posledné roky získali veľkú priazeň všetkých vekových kategórií u oboch pohlaví. Na výber je ich už tak veľmi veľa, že pri ich výbere môžeme mať zmätok.

  • Podľa čoho si vybrať tú správnu pre nás?
  • Po akých materiáloch siahnuť?
  • Čo ak sa budú tepláky žmolkovať?
  • Aký typ teplákov zvoliť k môjmu typu postavy?

(tepláky BEIGE)IMG_6198

Nikto z nás nechce vyhodiť peniaze za tepláky, ktoré budú po prvom vypratí vyzerať akoby boli nosené roky, alebo v ktorých sa budeme cítiť ako vo vreci. Určite každá z nás má doma ten typ teplákov, v ktorých by z domu ani nevyšla, no takto by to byť nemalo. Teplákovky sa radia do kategórie pohodlného oblečenia, v ktorom sa máme cítiť ako v obláčiku. Časy kedy boli teplákovky len na doma sú preč, doba sa mení a toto už dávno nie je pravda. Vyzerať dobre, cítiť sa atraktívne a mať na sebe tepláky sa už nevylučuje♥.

(tepláky DARK GREY)

IMG_8619

Tepláky nosíme všade. Stal sa z nich univerzálny kúsok, ktorý vydrží roky. Samozrejme ak zvolíme ten správny materiál. Crisbe tepláky tvorí bavlna a polyester v pomere 70:30.

IMG_1177 

Niektoré z vás si možno teraz povedia, že nechcete nosiť syntetický materiál a kritizovať ho môžeme pre jeho umelý pôvod.

Ale musíme podotknúť, že

  • pridaním polyesterových vláken v správnom pomere do prírodných zmesí sa zlepšujú vlastností bavlneného materiálu. Tým pádom sa veci nebudú zrážať a ani krčiť tak veľmi, ako keby boli len zo 100% bavlny.
  • okrem toho polyester zabraňuje stáčaniu materiálu a tvorbe žmoliek, ktoré nikto z nás nechce.

 Tomu sme od začiatku prikladali veľkú váhu a podmienkou pre nás bolo, aby sa netvorili žmolky, a tak sa teplákovky mohli nosiť roky♥! Samozrejme bez správnej starostlivosti to nejde. Snáď jedinými 2 podmienkami, ktoré je potrebné dodržiavať, aby ste ich mohli nosiť čo najdlhšie je pranie. Prať by sa mali max. na 30 stupňoch a dávať ich do sušičky neodporúčame vôbec.

 

Strih

Čo sa týka strihu teplákov, našou podmienkou pri výtvaraní bolo, aby neboli opnuté na stehnách a zadku. Chceli sme, aby tepláky ostali teplákmi a v našom prípade to znamenalo: aby boli voľné, pohodlné, ale zároveň aby lichotili postave a nezvyraznovali to, čo má ostať zakryté . Aby to bol presne ten kúsok, ktorý si na seba dáte keď chcete len rýchlo na seba niečo hodiť, ale zároveň vyzerať dobre. Presne takéto sú naše Crisbe tepláky. Samozrejme 100 ľudí, 100 chutí. Preto sme tepláky robili tak, aby aj tie z vás, ktoré majú radšej opnutejšie tepláky si mohli zobrať o číslo menšiu veľkosť, pretože vďaka voľnej gumičke v páse a šnúrkami si ich viete pekne prispôsobiť presne na váš pás. 

 (teplákovka BABY BLUE)461D8F37-D544-4CB9-B2D1-888EE0CF9372

 

Pri mikinách sme zvolili voľný oversize strih, ktorý sadne snáď každému. K dispozícii sú v 2 rôznych štýloch - klasická oversize mikina oversize & oversize mikina s kapucňou.

(mikina s kapucňou BEIGE)

IMG_6512

 

Ohľadom výberu tej správnej veľkosti dostávame veľa otázok, do akej veľkosti ísť, aby vám sedeli veľkostne, ale zároveň aby tepláky neboli príliš krátke/dlhé. Tu stále píšeme, že veľkosť teplákov nezáleží od vašej výšky. Tým, že tepláky šijeme na objednávku, si môžete zvoliť veľkosť akú chcete a ak tepláky potrebujete predĺžiť/skrátiť tak nám pri objednávaní napíšte do poznámky vašu výšku. Takže už sa nemusíte báť ak máte 180 cm a viac, žeby vám tepláky nesedeli. Takisto máme zákazníčky, ktoré nemajú ani 155 cm a keďže dĺžku skracujeme, nemuseli sa obávať nesediacich teplákov, ktoré boli príliš dlhé.

 

Prikladáme aj fotku na porovnanie teplákov vo veľkosti XS a S na S-kovej postave vysokej 160 cm :

Snímka obrazovky 2024-01-16 o 13.56.57

Späť do obchodu