baby, momentálna doba dodania je 2-10 pracovné dni🤍

Ako si vybrať správnu veľkosť - rebrovaný materiál

Ak ste sa rozhodli pre kúpu legín, určite nám dáte za pravdu, že pocit pohodlia je na nezaplatenie. Aby legíny netlačili na páse, neboli príliš tesné ani príliš voľné a hlavne, aby nezvýraznili to, čo má ostať zakryté. 

Preto najzákladnejším krokom pre skvelo padnúce legíny je vybrať si správnu veľkosť. 

Pred kúpou kúskov z rebrovaného materiálu (legíny, cyklistické šortky, kraťasy) vám odporúčame pomerať sa podľa našej veľkostnej tabuľky.

veľk.tabuľka-rebrovaný materiálô 

Samozrejme nie je meranie ako meranie. Za ten krátky čas, čo Crisbe existuje sme sa stretli s množstvom nesprávných meraní, preto sme sa rozhodli popísať vám ako sa pomerať správne, aké chyby pri meraní nerobiť a naopak, na čo si dávať pozor, aby vám legíny veľkostne sadli ako uliaté.

 

Krok č.1: MERANIE

 Pri legínach sú dôležité 2 údaje. A to obvod pásu a obvod bokov.

  • Pás -> dôležité je meter voľne položiť okolo najužšej časti pásu 
    • Nikdy meter nesťahujte, to môže miery výrazne zmeniť a údaje nebudú správne 
  •  Boky -> naopak pri  meraní bokov, meter voľne položte v najširšej časti  
    • Rovnako ako pri meraní pásu, meter nesťahujte kvôli skresleniu mier

 

Krok č.2: POROVNANIE ROZMEROV S TABUĽKOU

Svoju veľkosť zistíte porovnaním rozmerov s mierami uvedenými vo veľkostnej tabuľke uvedenej vyššie

  •  POZOR! Často sa stáva, že vám rozmer vyjde na rozmedzí 2 veľkostí, čo samozrejme nie je žiaden problém a spolu všetko zvládneme. 
  • Ak ste na hranici veľkostí odporúčame ísť jednoznačne do väčšej veľkosti. 
    • Veľkostný rozdiel medzi legínami je minimálny, ale spraví svoje a čo je viac ako pocit pohodlia a komfortnosti?

Samozrejme môže nastať situácia kedy obvod pásu sedí podľa tabuľky na inú veľkosť ako obvod bokov a naopak, v takom prípade sa nič nedeje, hneď vám v príkladoch uvedieme, ako postupovať. 

  •  Povedzme, že obvod bokov vám vychádza jednoznačne na veľkosť S, no obvod pásu máte na začiatku, prípadne v strede Mkovej veľkosti. V takom prípade vám radíme ísť do veľkosti M, aby vás guma na páse netlačila. Nemusíte sa báť, že legíny vám na bokoch budú odstávať alebo ich budete mať voľné na stehnách, materiál sa krásne prispôsobí a okrem toho ako sme spomínali, rozdiel medzi veľkosťou S a M je naozaj minimálny. 

Každopádne, bez ohľadu na to či už máte miery jednoznačné, ste na rozmedzí, alebo jeden z rozmerov máte tabuľkovo inde, ako ten druhý a stále si nie ste isté výberom tej správnej veľkostí, kľudne sa na nás môžete obrátiť s akokoľvek otázkou a my vám s radosťou pomôžeme. ❤️

Späť do obchodu